وبلاگ

طرز تهیه سیروابیج

طرز تهیه سیروابیج برای دو نفر :

برگ سیر تازه ۱ بسته ( بسته های محلی )

تخم مرغ ۳ عدد

روغن مایع یا کره به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم

* درصورت استفاده شوید به مقدار دلخواه

۱_ برگ سیر تازه رو خوب بشویید و بزارین کاملا آب آن خشک بشه.
۲_ برگ سیرها و به قطعات کوچک خرد کنین

۳_بعد برگ سیرهای خرد شده رو با نمک، فلفل با حرارت ملایم حدود پنج تا ده دقیقه تفت بدین تا برگهای سیر کاملا نرم بشه ( نباید شعله زیاد باشه تا بسوزند )

۴_وقتی برگ سیر پخته شد و آب آن کشیده شد با کره و روغن مایع و زرد چوبه سرخ کنید(در حدی سرخ شود که عطر سبزی سرخ شده به مشام برسد)

۵_بعد از سرخ کردن برگ سیر، تخم مرغ ها را در تابه بشکنید و پس از پخته شدن تخم مرغ آن را هم بزنید تا به صورت یکنواخت در سیروابیج پخش بشه)

نکته: اگه مشکل معده دارین چون برگ سیر تنده یکمی شوید اخرکارتون با تخم مرغ هم بزنین تا تندی برگ سیر رو کم کنه . و اینکه شوید سرشار از آهن هست.

با برنج #تحفه گیلان که عطر و بوی گیلان رو میده میل کنین.

نوش جانتون باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *