برنج, برنج ایرانی

طرز تهیه دمپخت گوجه

طرز تهیه دمپخت گوجه

در این مقاله کوتاه قصد داریم خیلی سریع و خلاصه آموزش تهیه بهترین دمپخت گوجه برای مهمانی ها و مجالس را به شما عزیزان آموزش دهیم تا بتوانید دم پخت گوجه خوشمزه ای را آماده کنید. برای تهیه یک دمپخت عالی گوجه تا آخر این مقاله با ما همراه باشید …

 

 

مواد لازم تهیه دمپخت گوجه:

  • برنج 2 پیمانه
  • پیاز 1 عدد (ترجیحا بزرگ)
  • سیر یک بوته
  • گوجه فرنگی 4 یا 5 عدد
  • سیب زمینی کوچک ۱ عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • رب گوجه مقداری
  • آب گرم مقداری

 

 

طرز تهیه دمپخت گوجه:

 

  1. ابتدا پیاز ریز خرد شده را با روغن تفت میدهیم تا سبک شود و به آن سیر له شده به همراه ادویه های دلخواه اضافه میکنیم کمی تفت میدهیم.
  2.  حالا رب گوجه را به همراه پوره گوجه ها به مواد آماده شده اضافه میکنیم حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم آب اضافه گوجه گرفته شود تا رب گوجه به همراه پوره رنگ باز کند.
  3.  سیب زمینی نگینی خرد شده اضافه کنید و در آخر آب و نمک میریزیم و مقداری جوش که زد برنج شسته شده را به موادمان اضافه میکنیم (دقت کنید که به اندازه یک بند انگشت آب روی برنج باشد تا دمپخت شما شفته و له نشود)
  4. آب برنج که تبخیر شد شعله را کم میکنیم و میگذاریم دم بکشد برای داشتن ته دیگی زیبا و خوش آب و رنگ میتوانید قابلمه را عوض کنید و هر ته دیگی که مایل هستید ( مثل نان لواش ،سیب زمینی و کنجد) بگذارید.

 

در آخر امیدوارم از پخت این دمپخت خوشمزه لذت برده باشید.

 

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.