برنج

طرز تهیه فرنی

طرز تهیه شله زرد

فرنی یکی از غذاهای سبک و خوشمزه ی ایرانی است که بیشتر برای کودکان که معده ی حساسی دارند تهیه میشود. در این مقاله تمام نکات آموزشی طرز تهیهفرنی را به شما آ»وزش میدهیم.

البته فرنی هم‌ مانند شله زرد یکی از دسر های مناسب ماه رمضان محسوب میشود که میتوانید برای سفره های افطار خود از این غذا استفاده کنید. فرنی را میتوان با آرد برنج ،ارد گندم و نشاسته درست کرد ولی خوشمزه ترین فرنی با ارد برنج است که باید با آردی که از برنج ایرانی تهیه میشود درست شود.

فرنی را میتوانید با طعم ساده یا هل ، زعفرانی و شکلاتی درست کنید .این دسر را میتوانید به صورت سرد و گرم سرو کنین.

مواد لازم برای درست کرد فرنی:

  • ارد برنج ۴ قاشق
  • شیر ۴ لیوان
  • شکر ‌‌ ۴تا۵ قاشق
  • آب ‌ نصف استکان
  • گلاب نصف استکان
  • هل ساییده به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه فرنی آرد برنج:

مرحله ی اول:

ابتدا شیر و آب و ارد را داخل قابلمه ی مورد نظر میریزیم(قابلمه ترجیحا تفلن باشد) و هم میزنیم که کامل ارد داخل شیر حل شود.

مرحله ی دوم:

قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم و شکر را اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم چون اگر غافل شوید فرنی شما سریع گلوله میشود و ته میگیرد.

مرحله ی سوم:

فرنی را مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس گلاب و پودر یا عرق هل(ترجیحا عرق هل) را اضافه کنید اگر دوست دارین فرنی شما زعفرانی باشد بجای هل میتوانید از زعفران اب شده غلیظ استفاده کنین یا اگر میخواهید فرنی شکلاتی داشته باشید بجای هل میتوانید از یک یا دو قاشق پودر کاکائو استفاده کنید.

مرحله ی چهارم:

وقتی که فرنی به  قوام رسید (نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد) سریع از روی حرارت بر میداریم و داخل کاسه های مورد نظر میریزیم و میگذاریم از داغی بیفتد و رویش را میتوانید به دلخواه با خلال پسته یا پودر پسته یا گل سرخ تزیین کنید.

نکات مهم تهیه فرنی که باید بدانید:

    1. بجای شکر میتوانید از پودرقند یا عسل هم استفاده کنید.
    2. ارد برنج ایرانی در عطر و طعم فرنی تاثیر فوق العاده ای دارد.
    3. در طول پخت فرنی حرارت باید ملایم باشد و فرنی مدام هم زده شود.
    4. این مقدار از مواد برای ۳ نفر کافی میباشد.
    5. زمان پخت فرنی حدودا ۲۰ دقیقه میباشد.
    6. اگر بطور اتفاقی فرنی شما ته گرفت،سعی کنید که دیگر از ته قابلمه مواد را هم نزنید.
    7. در این فرنی از آرد برنج تحفه گیلان استفاده شده که اردش از نیمدانه ی عطری برنج هاشمی میباشد.

مواد لازم شله زرد

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *