مطالب مجله تحفه
آشپزی و نکات مهم برنج
طرز تهیه لوبیا پلو
لوبیا پلو یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ی ایرانی می باشد اکثرا لوبیا پلو ها با گوشت چرخ کرده و یا گوشت تکه ای تهیه میشود. بهتر است که برا...
طرز تهیه فرنی
فرنی یکی از غذاهای سبک و خوشمزه ی ایرانی است که بیشتر برای کودکان که معده ی حساسی دارند تهیه میشود. در این مقاله تمام نکات آموزشی طرز ت...
طرز تهیه ته چین مرغ
مواد لازم برای ۴ نفربرنج ایرانی: ۳ پیمانهسینه مرغ: ۱ عدد کاملماست چکیده: ۱ پیمانهپیاز: ۱ عدد متوسطزرده تخم مرغ: ۲ عددگلاب: ۱ قاش...
طرز پخت برنج قهوه ای
آموزش پخت برنج قهوه ای:برنج قهوه ای مورد نیاز را به خوبی چندین مرتبه میشوییم و بعد به مدت ۴ تا ۵ ساعت خیس میدهیمبعد از خیس خوردن برنج آ...
4 تفاوت برنج دودی ایرانی با برنج ایرانی عطری
تفاوت برنج دودی با برنج عطری
برنج دودی یکی از برنج های محبوب گیلانی است که به وسیله فرآیندی در برنج ایجاد میشود.برنج در مدت زمان م...
طرز پخت برنج ایرانی بصورت آبکش
در این مقاله قصد داریم به شما طرز تهیه برنج ایرانی را به شکل آبکش به شما آموزش دهیم پس تا انتهای مقاله با تحفه همراه باشید.در ابتدا...
5 عامل موثر بر قیمت برنج ایرانی
برنج ایرانی یکی از اصلیترین اقلام غذایی در سفرههای ایرانی است و به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش، همواره مورد توجه مصرفکنندگان قرار...
نکات کلیدی قبل از خرید برنج ایرانی باید بدانید!
برنج یکی از مهمترین غلات دنیا است. این محصول پایۀ غذای حدود نیمی از ملتها و مردم جهان را تشکیل میدهد و علاوه بر تأمین انرژی برای بد...
سوالات متداول و پرتکرار
با کیفیت ترین برنج ایرانی کدام رقم میباشد؟
صدری دمسیاه بهترین و دانه بلندترین برنج ایرانی است که مختص استان گیلان میباشد....
طرز تهیه شله زرد
طرز تهیه شله زرد یک دسر قدیمی و سنتی بسیار خوشمزه است که هم به صورت گرم و سرد ،سرو میشود.
مواد لازم برای تهیه شله زرد:برنج نیم د...
طرز پخت سبزی پلو
مواد لازم برای سبزی پلو:سبزی ترکیب (جعفری،گشنیز،تره،شوید) ۱۵۰ گرم خورد شدهبرنج ایرانی ۲ پیمانهسیر ۲ حبهنمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لا...
طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی
باقلا قاتق یکی از خورشت های معروف و محلی گیلان است که طرز تهیه آسانی دارد. باقالا قاتق برای گیاه خواران می تواند یک غذای بسیار لذیذ و خ...