سرلاشه هاشمی عطری
نمره 5.00 از 5
۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان – ۱,۲۵۰,۰۰۰ تومانPrice range: ۱,۲۵۰,۰۰۰ تومان through ۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان
انتخاب گزینه ها
این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
سرلاشه صدری دم سیاه
۳,۱۰۰,۰۰۰ تومان – ۱,۵۵۰,۰۰۰ تومانPrice range: ۱,۵۵۰,۰۰۰ تومان through ۳,۱۰۰,۰۰۰ تومانبرنج نیم دانه هاشمی عطری
۱,۸۰۰,۰۰۰ تومان – ۹۰۰,۰۰۰ تومانPrice range: ۹۰۰,۰۰۰ تومان through ۱,۸۰۰,۰۰۰ توماناتمام موجودی
انتخاب گزینه ها
این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
سرلاشه صدری دم سیاه دودی
نمره 5.00 از 5
۱,۳۸۰,۰۰۰ تومان – ۶۹۰,۰۰۰ تومانPrice range: ۶۹۰,۰۰۰ تومان through ۱,۳۸۰,۰۰۰ توماناتمام موجودی
انتخاب گزینه ها
این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
سرلاشه هاشمی دودی
۹۷۰,۰۰۰ تومان – ۴۸۵,۰۰۰ تومانPrice range: ۴۸۵,۰۰۰ تومان through ۹۷۰,۰۰۰ تومان
انتخاب گزینه ها
این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
سرلاشه صدری دم سیاه
۳,۱۰۰,۰۰۰ تومان – ۱,۵۵۰,۰۰۰ تومانPrice range: ۱,۵۵۰,۰۰۰ تومان through ۳,۱۰۰,۰۰۰ تومانسرلاشه هاشمی عطری
نمره 5.00 از 5
۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان – ۱,۲۵۰,۰۰۰ تومانPrice range: ۱,۲۵۰,۰۰۰ تومان through ۲,۵۰۰,۰۰۰ تومانمطالب مجله تحفه
آشپزی و نکات مهم برنج
طرز پخت برنج ایرانی بصورت آبکش
در این مقاله قصد داریم به شما طرز تهیه برنج ایرانی را به شکل آبکش به شما آموزش دهیم پس تا انتهای مقاله با تحفه همراه باشید.در ابتدا...
دستور پخت یونانی پلو با برنج ایرانی
دستور پخت یونانی پلو؛ غذایی خوشرنگ و خوشعطر
اگر دنبال یک پلوی متفاوت و رنگارنگ هستید، یونانی پلو گزینهای فوقالعاده برای شماست. ترکی...
5 عامل موثر بر قیمت برنج ایرانی
برنج ایرانی یکی از اصلیترین اقلام غذایی در سفرههای ایرانی است و به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش، همواره مورد توجه مصرفکنندگان قرار...
سوالات متداول و پرتکرار
با کیفیت ترین برنج ایرانی کدام رقم میباشد؟
صدری دمسیاه بهترین و دانه بلندترین برنج ایرانی است که مختص استان گیلان میباشد....
روند تبدیل شالی به برنج سفید | کارخانه تولید برنج تحفه گیلان
معرفی مدیران کارخانه برنج تحفه گیلانقصد داریم در یک سلسله کلیپ های کوتاه روند یک کارخانه برنج در تهیه برنج ایرانی اصیل اعم از برنج دودی...
دستور پخت کته زعفرانی خوشمزه با برنج ایرانی
طرز تهیه کته زعفرانی با برنج کهنه تحفه گیلان
کته زعفرانی یکی از سادهترین و خوشعطرترین غذاهای ایرانیست که اگر با برنج باکیفیت و زعفر...
طرز تهیه فرنی
فرنی یکی از غذاهای سبک و خوشمزه ی ایرانی است که بیشتر برای کودکان که معده ی حساسی دارند تهیه میشود. در این مقاله تمام نکات آموزشی طرز ت...
4 تفاوت برنج دودی ایرانی با برنج ایرانی عطری
تفاوت برنج دودی با برنج عطری
برنج دودی یکی از برنج های محبوب گیلانی است که به وسیله فرآیندی در برنج ایجاد میشود.برنج در مدت زمان م...
طرز تهیه دمپخت گوجه
در این مقاله کوتاه قصد داریم خیلی سریع و خلاصه آموزش تهیه بهترین دمپخت گوجه برای مهمانی ها و مجالس را به شما عزیزان آموزش دهیم تا بتوان...
طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی
باقلا قاتق یکی از خورشت های معروف و محلی گیلان است که طرز تهیه آسانی دارد. باقالا قاتق برای گیاه خواران می تواند یک غذای بسیار لذیذ و خ...
طرز پخت سبزی پلو
مواد لازم برای سبزی پلو:سبزی ترکیب (جعفری،گشنیز،تره،شوید) ۱۵۰ گرم خورد شدهبرنج ایرانی ۲ پیمانهسیر ۲ حبهنمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لا...
طرز تهیه شله زرد
طرز تهیه شله زرد یک دسر قدیمی و سنتی بسیار خوشمزه است که هم به صورت گرم و سرد ،سرو میشود.
مواد لازم برای تهیه شله زرد:برنج نیم د...















