برنج

روند تبدیل شالی به برنج سفید | کارخانه تولید برنج تحفه گیلان

کارخانه تولید برنج گیلان

معرفی مدیران کارخانه برنج تحفه گیلان

قصد داریم در یک سلسله کلیپ های کوتاه روند یک کارخانه برنج در تهیه برنج ایرانی اصیل اعم از برنج دودی و همچنین برنج عطری به نمایش بگذاریم تا با فرایند تبدیل شالی و خوشه های برنج در مزارع به برنج سفید قابل مصرف در خانه آشنا شوید.
اگر آماده اید بریم یکی یکی این روند تبدیل برنج با هم مشاهده کنیم.

خرید شالی از کشاورز و مرحله خشک کردن شالی

یکی از مهمترین قسمت های کارخانه تولید برنج، تهیه شالی مرغوب از کشاورز است و با کارخانه برنج تحفه با پیشینه و تجارب که دارد بهترین شالی ها را تهیه مینماید. همچنین کاهش رطوبت شالی توسط دستگاه خشک کن در این مرحله انجام میشود و رطوبت بالای 20 درصد شالی را به حدود رطوبت 8% میرساند تا آماده تبدیل به برنج سفید بشود.

مرحله دوم الک شلتوک و الک کردن و سنگ گیری شالی

شالی هایی که رطوبت آنها مناسب شده وارد مرحله اول تبدیل میشوند. شالی ها توسط بالابرهایی که در تصویر میبینید وارد میشن به الک شلتوک.

شالی ها هنگام ورود به کارخانه برنج دارای کاه و کولش ها هستند که در الک شلتوک این موارد اضافه از آن جدا میشود و مرحله بعد سنگ گیری است که گل و لای و سنگ ها از برنج جدا مشوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *